+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Elkezdődött a VI. Országos Egyéni Senior Rapid Sakkverseny
2019. szeptember 19. csütörtök 14:52
Elkezdődött a VI. Országos Egyéni Senior Rapid Sakkverseny
A Medgyaszay Házban rendezett megmérettetésre ezúttal 67-en kvalifikálták magukat szerte az országból.
Nagykanizsa

Elkezdődött a VI. Országos Egyéni Senior Rapid Sakkverseny. A Medgyaszay Házban rendezett megmérettetésre ezúttal 67-en kvalifikálták magukat szerte az országból. 

Már a verseny előtt melegítettek a szenior sakkozók. Nagykanizsa önkormányzata, az idősügyi tanács, valamint az Aquaprofit-NTSK hatodik alkalommal rendezte meg az Országos Egyéni Senior Rapid Sakkversenyt. – Ez egy nagyon nemes verseny, és azt se feledjük el, hogy a sakk az agyat csiszolja. Nem lehet megállni, mikor azt mondjuk, hogy most már nyugdíjas vagyok és akkor mindent félre teszek. Majd látni fogjuk, hogy milyen kiválóan fognak itt egymással küzdeni az idős emberek. Úgyhogy ezt a jövőben is folytatni szeretnénk, mert folytatni is kell – hangsúlyozta Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere.

A hatvan év felettiek versenyére ezúttal 67-en kvalifikálták magukat szerte az országból. Papp Nándor, a megmérettetés egyik szervezője és versenyzője szerint a legtöbb esélye az újonnan érkezőknek van. – Sajnos akarjuk, vagy nem akarjuk, a mi korunkban már rendesen kopunk az idő előre haladtával. Azt gondolom, nekem is legelőször volt a legnagyobb esélyem, de akkor meg sikerült elrontanom a második napot. Ha most a tizedik vagy huszadik hely között lennék, személy szerint meg lennék elégedve, mert fél ponton rengeteg sok múlik, egy pontról pedig nem is beszélve – mondta Papp Nándor szervező, az Aquaprofit Nagykanizsai Tungsram Sakk Klub versenyzője. A Medgyaszay Házban rendezett megmérettetés holnapig tart, az eredményhirdetés pedig délután kettőkor kezdődik.

Galéria
további friss hírek
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Edzésben az FC Nagykanizsa
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Óvodai élet Kanizsán
29
máj.
17:52
4
Zalakaros
A koronavírus-járvány miatt ugyan 4 hetet csúszott a szezonkezdés, de így sem számítanak rossz idényre a közeli fürdővárosban.
29
máj.
17:20
4
Nagykanizsa
A tagok a tavalyi évet a korábbiaknál sikeresebb esztendőként értékelték és hasonló folytatásban bíznak az előttük álló időszakban.
29
máj.
17:16
4
Nagykanizsa
Az illatos, nagy virágokat hozó növény idén is betartotta a hagyományt és éppen a Szentlélek kiáradásának ünnepén mutatja legszebb arcát.
29
máj.
17:08
4
Nagykanizsa
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban.
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban. Bár a hazai forgalomban lévő szerek nem tartalmaznak akkora számban alkoholt, mint a tengerentúliak, de a szakemberek szerint nem árt figyelni a..tovább olvasom
29
máj.
16:45
4
Nagykanizsa
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes.
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes. A kanizsai gyermekzenekarnak sem volt könnyű az elmúlt időszak, de a karantén alatt sem tétlenkedtek. Nem vagyunk borúlátóak, reméljünk hamarosan..tovább olvasom
29
máj.
16:24
4
Becsehely
A projekt részeként a fogyatékkal élők, a pszichiátriai, illetve szenvedélybetegek számára kettő 12 férőhelyes lakóépületet és egy szolgáltatóközpontot alakítanak ki a dél-zalai településen.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
22:00
Lapozó
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu