+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Nehézsorsú gyerekekért szólt a hegedű
2019. szeptember 19. csütörtök 14:46
Nehézsorsú gyerekekért szólt a hegedű
Jótékonysági koncertet adott tegnap Mága Zoltán hegedűművész a Felsőtemplomban.
Nagykanizsa

Nehézsorsú gyerekekért szólt a hegedű. Jótékonysági koncertet adott tegnap Mága Zoltán hegedűművész a Felsőtemplomban. A telt házas koncert bevételét a Jézus Szíve Plébánia karitász csoportjának ajánlotta fel a Liszt Ferenc-díjas zenész.  

Zsúfolásig megtelt a Felsőtemplom szerda este. Mága Zoltán 2018 márciusában indította el a jótékonysági koncertsorozatát, melynek bevételeit karitatív célokra, tehetséges fiatalok támogatására, valamint iskolák és templomok felújítására ajánlotta fel. Az idén augusztusában újraindított kezdeményezés részeként a világhírű hegedűs és zenésztársai Nagykanizsára is ellátogatottak. – Azt a zenei kincset adja át, adja tovább nekünk magyaroknak és a határon túliaknak, amelyet évtizedek óta mind a klasszikus, mind a cigányzene, s a népzene, területén ő, a szeretet művésze, a szeretet hegedűse tesz - mondta el Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere.

2016-ban már fellépett Nagykanizsán Mága Zoltán, akkor a Jézus Szíve Plébánia közösségi házának felújítását és tehetséges kanizsai fiatalokat támogatottak az est bevételével. – Az elmúlt időben több százmillió forint értékben sikerült támogatnunk bajbajutott embertársainknak hazánkban és határainkon túl egyaránt. Segítettünk már beteg gyermekeknek, kórházaknak, tehetséges gyermekeknek, iskoláknak, szépkorúaknak. De nagyon sokszor templomok felújításáért is megszólalt a hegedű - fogalmazott Mága Zoltán, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész.

A koncerten Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész mellett több érdemes és kiváló művész is közreműködött. A következő jótékonysági fellépést szombaton Budapesten tartják.  

Galéria
további friss hírek
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Edzésben az FC Nagykanizsa
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Óvodai élet Kanizsán
29
máj.
17:52
4
Zalakaros
A koronavírus-járvány miatt ugyan 4 hetet csúszott a szezonkezdés, de így sem számítanak rossz idényre a közeli fürdővárosban.
29
máj.
17:20
4
Nagykanizsa
A tagok a tavalyi évet a korábbiaknál sikeresebb esztendőként értékelték és hasonló folytatásban bíznak az előttük álló időszakban.
29
máj.
17:16
4
Nagykanizsa
Az illatos, nagy virágokat hozó növény idén is betartotta a hagyományt és éppen a Szentlélek kiáradásának ünnepén mutatja legszebb arcát.
29
máj.
17:08
4
Nagykanizsa
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban.
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban. Bár a hazai forgalomban lévő szerek nem tartalmaznak akkora számban alkoholt, mint a tengerentúliak, de a szakemberek szerint nem árt figyelni a..tovább olvasom
29
máj.
16:45
4
Nagykanizsa
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes.
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes. A kanizsai gyermekzenekarnak sem volt könnyű az elmúlt időszak, de a karantén alatt sem tétlenkedtek. Nem vagyunk borúlátóak, reméljünk hamarosan..tovább olvasom
29
máj.
16:24
4
Becsehely
A projekt részeként a fogyatékkal élők, a pszichiátriai, illetve szenvedélybetegek számára kettő 12 férőhelyes lakóépületet és egy szolgáltatóközpontot alakítanak ki a dél-zalai településen.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
22:00
Lapozó
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu