+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Híd az álmokért
2019. szeptember 19. csütörtök 14:38
Híd az álmokért
Jótékonysági koncertet szervez a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ.
Nagykanizsa

A „Híd az álmokért” elnevezésű rendezvényen a „Segíts, hogy Segíthessünk” alapítvány javára gyűjtenek. A szombat este hat órakor kezdődő eseményen egyebek mellett olyan együttesek, zenekarok lépnek a HSMK színpadjára, mint a Zalagyöngye Táncegyüttes, a Nagykanizsai Fúvószenekar vagy a SWANS Balett- és Tánciskola. A belépés díjtalan, de regisztrációs jegyhez kötött, melyet a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központban vagy a Móricz Zsigmond Művelődési Házban lehet igényelni. A segíteni akarók ötszáz, ezer, kétezer, valamint ötezer forint értékű támogatói jegyet is vásárolhatnak. A befolyt összegből az alapítványon keresztül a hátrányos helyzetű gyermekeket, családokat, időseket támogatják.

– Nagyon fontos, hogy elmondjam, hogy lesz egy fődíj. A rendezvényünket Cserfő Betty festőművésznő támogatja, aki elkészítette azt a festményt, amelyik szimbolizálja a „Híd az álmokért” mottót. Ez a festmény hetvenezer forint értékű és az a magánszemély vagy cég, vállalkozás fogja megkapni, aki vagy amelyik a legnagyobb támogatásban részesíti ezt a rendezvényt. Befejezésül csak annyit mondanék, hogy azt mindenki nagyon jól tudja, hogy aki ad, annak adatik, aki segít, az megsegíttetik. Ennek a rendezvénynek a mottója kapcsán Váci Mihálynak a gondolatai is eszembe jutnak, aki azt mondta, hogy „Nem elég a jóra vágyni, a jót akarni kell, és nem elég akarni, tenni, tenni kell.” Ennek szellemiségében kérem minden jóérzésű magánszemély, cég támogatását – mondta dr. Kaszás Gizella, a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ igazgatója. 

Galéria
további friss hírek
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Edzésben az FC Nagykanizsa
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Óvodai élet Kanizsán
29
máj.
17:52
4
Zalakaros
A koronavírus-járvány miatt ugyan 4 hetet csúszott a szezonkezdés, de így sem számítanak rossz idényre a közeli fürdővárosban.
29
máj.
17:20
4
Nagykanizsa
A tagok a tavalyi évet a korábbiaknál sikeresebb esztendőként értékelték és hasonló folytatásban bíznak az előttük álló időszakban.
29
máj.
17:16
4
Nagykanizsa
Az illatos, nagy virágokat hozó növény idén is betartotta a hagyományt és éppen a Szentlélek kiáradásának ünnepén mutatja legszebb arcát.
29
máj.
17:08
4
Nagykanizsa
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban.
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban. Bár a hazai forgalomban lévő szerek nem tartalmaznak akkora számban alkoholt, mint a tengerentúliak, de a szakemberek szerint nem árt figyelni a..tovább olvasom
29
máj.
16:45
4
Nagykanizsa
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes.
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes. A kanizsai gyermekzenekarnak sem volt könnyű az elmúlt időszak, de a karantén alatt sem tétlenkedtek. Nem vagyunk borúlátóak, reméljünk hamarosan..tovább olvasom
29
máj.
16:24
4
Becsehely
A projekt részeként a fogyatékkal élők, a pszichiátriai, illetve szenvedélybetegek számára kettő 12 férőhelyes lakóépületet és egy szolgáltatóközpontot alakítanak ki a dél-zalai településen.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
20:55
Múlt-kor
21:25
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:00
Lapozó
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu