+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Színes programokkal indul az évad
2019. szeptember 17. kedd 14:57
Színes programokkal indul az évad
A Kanizsai Kulturális Központ őszi-téli programjai közt lesznek például színházi előadások, musicalek és operettgála, de informatikai előadásokra is várják az érdeklődőket.
Nagykanizsa

A 2019-2020-as színházi szezonban is színes és eseményekkel teli kulturális életre számíthatnak a nagykanizsaiak. A Kanizsai Kulturális Központ őszi-téli programjai közt lesznek például színházi előadások, musicalek és operettgála, de informatikai előadásokra is várják az érdeklődőket, továbbá folytatódnak a Retro Kávéházi Esték is. 

A Kanizsai Kulturális Központ munkatársai ismertették az idei őszi-téli programokat, valamint a színházbérletek előadásairól is tájékoztatást adtak. - Mind a három intézményegységünk, a Hevesi Sándor Művelődési Központ, a Medgyaszay Ház és a Móricz Zsigmond Művelődési Ház munkatársai is nagy örömmel és nagy elánnal készülnek az évadnyitó időszakra. Szeptember második felében indul be igazán a kulturális programok kavalkádja, a HSMK-ban a már megszokott elemek, például a felnőtt, a gyermek és az ifjúsági színházbérleti sorozatok. Népszerűek a családi hétvége sorozataink is, a hónap végén várjuk a családokat mindhárom intézményünkben – mondta Kovácsné Mikola Mária, a Kanizsai Kulturális Központ igazgatója.

Folytatódik a Jazzkanizsa rendezvénysorozat is, amit idén november 8-án a Medgyaszay Házban tartanak. Fellép majd a Cseke Dániel Quartet, de a világhírű Tony Lakatos játékát is élvezheti a kanizsai nagyérdemű. A gyermekek számára lesz ifjúsági és gyermekszínházi bérlet, a komolyzene kedvelőinek igényeit a Filharmónia Fortissimo bérlet szolgálja ki, a színházkedvelő felnőtteket pedig három bérlettípussal várják a HSMK-ban. - Mindhárom bérletünket nagyon szívesen ajánlom a közönségnek, ugyanis rengeteg jó darabunk lesz, rengeteg jó színészt hozunk el Nagykanizsára. Az Átrium és a Kultúrbrigád produkcióját, a Tizenkét dühös embert tudnám ajánlani, ugyanis ellátogat hozzánk Mucsi Zoltán, Debreceni Csaba, de ellátogat hozzánk Sütő András is, aki Nagykanizsán született – fogalmazott Kománovics Alexandra, a HSMK művelődésszervezője.

Az őszi programok közt megtalálhatjuk az Orfeum Vándorszínpad operettgáláját, és Illényi Katica is színpadra lép a HSMK-ban. Az előadásokon túl lesz író-olvasó találkozó Szentesi Évával, valamint folytatódnak az Irodalmi- és a Retro Kávéházi Estek a Medgyaszay Házban, továbbá a Kalandozó Kanizsaiak sorozatra is várják az érdeklődőket. 

Galéria
további friss hírek
02
jún.
13:44
2
Zalakaros
A fürdővárosban dolgozó vendéglátók szerint lassan újraindul a belföldi turizmus.
A törzsvendégek visszatértek a pünkösdi hosszú hétvégén.A fürdővárosban dolgozó vendéglátók szerint lassan, de újraindul a belföldi turizmus.    A korlátozások feloldása..tovább olvasom
02
jún.
12:53
3
Zalamerenye
A 160 lelkes település majdnem minden fiatalja részt vett a helyi kultúrház udvarán tartott rendezvényen
Időutazáson vehetett részt az ifjúság a gyermeknap jegyében Zalamerenyén. A szervezők a 10-20 évvel ezelőtt még közönségkedvencnek számító programokkal várták hétfőn a fiatalokat.   A..tovább olvasom
02
jún.
12:46
2
Nagykanizsa
A magyar hősök emlékünnepe május utolsó vasárnapja, amikor országszerte fejet hajtanak az első és második világháború áldozatai előtt
02
jún.
12:45
2
Nagykanizsa
A felújítás alatt álló park létesítményét szombaton adták át
Vasárnaptól használhatják az Eötvös téri, kibővített játszóteret a gyerekek. A felújítás alatt álló park létesítményét szombaton adták át.   Nagykanizsa nem..tovább olvasom
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Edzésben az FC Nagykanizsa
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Óvodai élet Kanizsán
29
máj.
17:52
4
Zalakaros
A koronavírus-járvány miatt ugyan 4 hetet csúszott a szezonkezdés, de így sem számítanak rossz idényre a közeli fürdővárosban.
29
máj.
17:20
4
Nagykanizsa
A tagok a tavalyi évet a korábbiaknál sikeresebb esztendőként értékelték és hasonló folytatásban bíznak az előttük álló időszakban.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
14:20
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, honvedelem.hu, Üzenet
18:35
Aktuális - Hargita
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, honvedelem.hu, Üzenet
19:35
20:05
Generációnk
20:35
Híradó
20:50
Sztárportré: Szatmári Orsi
21:20
Kanizsa vára egy itáliai hadmérnök szemével – Szovák Márton előadása
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, honvedelem.hu, Üzenet
22:25
Lapozó
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu