+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Otthon voltak Kanizsán a Fradi női kézisei
2019. augusztus 12. hétfő 15:12
Otthon voltak Kanizsán a Fradi női kézisei
A Tungsram-csarnokban játszott edzőmeccset pénteken a zöld-fehér gárda, az ellenfél a szlovén bajnok Krim Ljubljana volt.
Nagykanizsa

A Tungsram-csarnokban játszott edzőmeccset pénteken a zöld-fehér gárda, az ellenfél a szlovén bajnok Krim Ljubljana volt. A telt házas mérkőzésen 10 góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél a magyar csapat.

Óriási várakozás előzte meg a Ferencváros kanizsai szereplését. A magyar bajnoki ezüstérmes a legerősebb összeállításában érkezett, így Kovacsics Anikó, a női kézilabda-válogatott csapatkapitánya is parkettre lépett a Tungsram Sportcsarnokban. – Olyanok közé léphettem be, akikre mindig is felnéztem. Görbicz Anita gyerekkori példaképem, s most már mondhatom, hogy barátom is, de mondhatnám Pálinger Katalint is, és még sorolhatnám a végsőkig, de valóban nagyon nagy megtiszteltetés. S így, hogy én vagyok a válogatottban is az egyik legrutinosabb, így úgy érzem, hogy át is tudom adni a tapasztalataimat a fiataloknak. Nagyon jó csapatunk van, nagyon jó a közösség ott is és a Fradiban is, Nagyon jó fiataljaink vannak, s szerintem így újra felfelé ívelő jövő elé nézhetünk - fogalmazott az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa.

A Ferencváros eredetileg nem a Ljubljanával mérkőzött volna, de a Bajnokok Ligája sorsolása keresztülhúzta a felkészülést. – Nyilván mi keressük a nemzetközi ellenfeleket, ez a mai meccs otthon lett volna a Podravkával, de miután egy BL-csoportba kerültünk velük, ezért ők lemondták. Így nagyon köszönjük a Ljubljanának, hogy ők vállalták. Ők éppen Ljubljana mellett, felénk kicsit közelebb edzőtáboroznak, és így meg tudtunk egyezni, hogy körülbelül félúton játszunk egy mérkőzést - nyilatkozta Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria vezetőedzője. 

A mérkőzésre rengeteg zalai Fradi-drukker volt kíváncsi, de a szervezők csak mintegy 450 szurkolót engedtek be a csarnokba. A TUNGSRAM SE – Nagykanizsa utánpótláskorú játékosai ugyanakkor testközelből szemlélhették a két BL-csapat játékát. – Elsősorban a saját utánpótlásunknak, s az utánpótlásban lévő játékosaink szüleinek biztosítanánk ezt a lehetőséget. Ez Kanizsának és az egyesületünknek is egy nagyon jó, pozitív dolog, hogy egy ilyen csapatnak tudunk mérkőzést lebonyolítani. Szeretnénk azt, hogy ezáltal a kézilabdának még nagyobb hírverése legyen Kanizsán - említette Farkas Tibor, a TUNGSRAM SE – Nagykanizsa elnöke.

Az első félidő 20. percéig tartotta a lépést a szlovén csapat a Ferencvárossal, de a szünetre már 6 gólos hazai előnnyel vonultak a felek. A végeredmény 35-25 lett, a meccs legeredményesebb játékosa a tizenkilenc esztendős junior világbajnok balszélső, Márton Gréta volt, ő hét találatig jutott.

Galéria
további friss hírek
23
aug.
20:00
1
Nagykanizsa
Már lehet szavazni a legszebb kanizsai kertekre
23
aug.
20:00
1
Nagykanizsa
Ziccer NLSE - Mol Fehérvár FC 0-13
23
aug.
16:42
4
Nagykanizsa
Felavatták a nagykanizsai Két Salamon Bt. nettó 284 millió forint értékű fejlesztéseit.
Felavatták a nagykanizsai Két Salamon Bt. nettó 284 millió forint értékű fejlesztéseit. A projekt részeként létrejött egy modern, 1100 négyzetméteres üzemcsarnok szociális helyiségekkel, fűtött..tovább olvasom
23
aug.
16:30
4
Nagykanizsa
A Viridis Pannonia Kft. a társasházi hulladék gyűjtésére használatos 770, illetve 1100 literes konténereket tisztítja augusztus 26-án és 27-én, azaz hétfőn és kedden.
23
aug.
16:18
1
Nagykanizsa
Focit, tekét és kosárlabdát is láthatnak a sportbarátok a hétvégén.
Focit, tekét és kosárlabdát is láthatnak a sportbarátok a hétvégén. Holnap ér véget a 27. Zalakaros Kupa, melyen huszonhárom leány utánpótláscsapat méri össze tudását a..tovább olvasom
23
aug.
16:12
4
Zalaszabar
21 kárpátaljai gyerek nyara vált felejthetetlenné a Holnapocska Táborban.
Határon túlról, szívektől innen – 21 kárpátaljai gyerek nyara vált felejthetetlenné a Holnapocska Táborban. A kilencnapos tábort ötödik alkalommal rendezték meg a Zala Megyei Közgyűlés..tovább olvasom
23
aug.
16:07
4
Nagykanizsa
Huszonkét kiemelten tehetséges zongoristanövendék érkezett Nagykanizsára a napokban, hogy egy intenzív, komplex készségfejlesztésen vegyen részt.
23
aug.
16:05
4
Nagykanizsa
A fáradság és az alváshiány okozta hallucinációval, egy hat órán át tomboló viharral és pályafutása egyben megtett legnagyobb távjával is megküzdött Lubics Szilvia.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
12:00
Az élet fagyos szigete: Antarktisz (3-4. rész)
12:50
Sztárportré: Hevesi Tamás
13:20
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Üzleti negyed
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
19:35
Kukkantó
20:05
20:35
Híradó
20:50
Látogató
21:20
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
22:25
Lapozó
híradó 2019.08.23

FEJLESZTÉS – felvatták a nagykanizsai Két Salamon Bt új üzemcsarnokát, a beruházás nettó 284 millió forintba került 

MESTERKURZUS – kiemelten tehetséges zongoristanövendékek vesznek részt a zeneiskola készségfejlesztő programján 

HALLUCINÁLT IS – élete legnehezebb versenyének nevezte az amerikai Bigfoot 200-at Lubics Szilvia

partnereink
NaGESZ
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu