+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / A jövő bajnokai
2019. augusztus 8. csütörtök 15:22
A jövő bajnokai
A régió legjobb birkózóinak tartott összetartáson mintegy 70 fiatal vesz részt.
Nagykanizsa

Ismét Nagykanizsán edzőtáboroznak a jövő bajnokai. A régió legjobb birkózóinak tartott összetartáson mintegy 70 fiatal vesz részt. A programra Kőszegről, Zalaegerszegről, Körmendről és Pécsről is érkeztek versenyzők.

Minden apró részletre odafigyelnek az edzők a Zsigmondy-csarnokban. Áprilisban tartottak először regionális birkózó összetartást Nagykanizsán. Akkor két, most öt napot készülnek együtt a sportolók. – A tavaszi edzőtáborunkat követően országos bajnokságokat rendeztek, ahol az edzők örömmel számoltak be arról, hogy annak ellenére, hogy a tavaszi edzőtábor végén kicsit el voltunk keseredve, hogy amit eddig tanultunk, azt a gyerekek mintha elfelejtették volna, de mégis, mikor aludtak rá egyet, azok a szakosztályok, ahol az itt megkezdett munkát folytatták, s ezzel a módszerrel tanították a gyerekeket, azok az országos bajnokságokon mind jó eredményeket, helyezéseket értek el. S visszaköszöntek azok a technikai elemek, amiket gyakoroltunk – nyilatkozta Szatmári Zsolt, a Kanizsai Birkózó Sportegyesület vezetőedzője.

A kanizsai felkészülést Dvorák László, a szabadfogású birkózó-válogatott szövetségi kapitánya is meglátogatta. Szerinte elengedhetetlenek az ilyen programok a sportolás megszerettetéséhez. – A mai gyerekekkel sokkal célzottabban, koncentráltabban kell foglalkozni, mint régen. Nagyon sok irányba el lehet vinni a gyerekek fejét és elcsábítják őket mindenféle irányba, nem feltétlen a sport irányába. Egyik oldalról ez jó, mondjuk a birkózós és az összes többi sportág szempontjából is, hiszen mindenkinek sokkal célzottabban kell odafigyelni a gyerekekre – fogalmazott a vezető.

A regionális program péntek délutánig tart. A kanizsai birkózók azonban nem sokat pihenhetnek, hiszen jövő héten egy nemzetközi, csaknem 90 sportoló részvételével zajló edzőtábort tartanak a városban.

Galéria
további friss hírek
06
ápr.
19:46
1
Nagykanizsa
Balogh László a késő délutáni órákban írta a bejegyzését, mely szerint ma, április 6-án is személyesen egyeztetett a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatójával.
06
ápr.
18:52
1
Nagykanizsa
A hivatalos tájékoztató oldalra, a koronavirus.gov.hu honlapra az aktuális adatokat ma reggel fél hétkor töltötték fel.
A legfrissebb adatok szerint 11-re emelkedett az új koronavírussal igazoltan fertőzöttek száma Zalában. A hivatalos tájékoztató oldalra, a koronavirus.gov.hu honlapra az aktuális adatokat ma reggel fél hétkor töltötték..tovább olvasom
06
ápr.
17:20
1
Nagykanizsa
Az április 9-re tervezett kanizsai véradás helyett április 15-én, jövő szerdán 09:30 és 11:30 között várják a donorokat a Bazár udvarba.
06
ápr.
16:50
1
Nagykanizsa
A kormány ezzel a juttatással is szeretné elismerni azt a heroikus küzdelmet, amelyet néhány kórházban már most és később sajnos vélhetően az egészségügyi szektor egészében vívnak majd az egészségügyi dolgozók.
06
ápr.
16:48
4
Nagykanizsa
A koronavírus-járvány miatt a vásárlók előtt csak négy bejárat áll nyitva, ezek mindegyikénél és hangosbemondón is felhívják a figyelmet a szabályokra és a vásárlási idősávokra.
06
ápr.
16:45
4
Nagykanizsa
Az elmúlt hét végén a létesítmény helyére egy 25 méter magas, nyolc tonna maximális teherbírású toronydarut telepítettek.
06
ápr.
16:44
4
Nagykanizsa
Az ötletgazda Schauta Marcell szerint fontos, hogy a kanizsaiak megfelelő információkat kapjanak az aktív védekezéshez.
A szociális, egészségügyi és környezetvédelmi bizottság elnöke azt is elmondta, hogy frakciójuk több javaslatcsomagot dolgozott már ki a járvány megfékezése érdekében. Ezen javaslatok jelentős..tovább olvasom
06
ápr.
16:43
4
Nagykanizsa
Az Oktatási Hivatal pályázatán elnyerhető minősítést a „Nyitott ajtók” című programmal érdemelte ki a gyógypedagógiai intézmény a megyeiek közül.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, honvedelem.hu, Üzenet
18:20
Székely konyha
18:50
Luther
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, honvedelem.hu, Üzenet
19:20
19:50
Hidas Frigyes – az „utolsó magyar romantikus” zeneszerző
20:40
A Bakony szikláin: hegymászás mindenkinek
21:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, honvedelem.hu, Üzenet
21:20
Lapozó
híradó 2020.04.06

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY

11-re emelkedett az igazoltan fertőzöttek száma a megyében

Becsomagolták a maszkokat, a héten már a postaládákban lesznek

Elég másfél méterről azonosítania magát a címzettnek, új szabályokat vezetett be a posta

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu