+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Átadták a Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokság díjait
2019. május 15. szerda 16:00
Átadták a Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokság díjait
Az elmúlt hétvégén rendezett megmérettetés legjobbjai délelőtt vehették át az elismeréseket a polgármesteri hivatalban.
Nagykanizsa

Átadták a Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokság díjait – az elmúlt hétvégén rendezett megmérettetés legjobbjai délelőtt vehették át az elismeréseket a polgármesteri hivatalban. Az Országos Szenior Egyéni Rapid Sakkbajnokságot szeptemberben rendezik, a megmérettetésen Papp Nándor, Marosvölgyi Ferenc és Földesi Zoltán képviseli a várost.  

Hatodik alkalommal rendezik meg Nagykanizsán az Országos Szenior Egyéni Rapid Sakkbajnokságot, melynek városi elődöntőjét az elmúlt hétvégén tartották. A legjobb sakkozóknak járó díjakat ma adták át. A megjelenteket pedig Dénes Sándor polgármester is köszöntötte.   

– Hét pályázó volt, heten voltak olyan bátrak, hogy beneveznek ebbe és gratulálok mindannyijuknak természetesen, és ezt a szerény díjazást pedig ilyenkor szoktuk megtenni – mondta Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere. Papp Nándor immár negyedik alkalommal nyerte meg a Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokságot. Ezzel ő lesz az egyik, aki képviseli Kanizsát a szeptemberi szeniorbajnokságon. Szerinte nagyon jó, hogy az ország szenior sakkozói évente ellátogatnak Kanizsára, hogy közösen hódoljanak szenvedélyüknek. 

– Egy óriási, nagyon jó kezdeményezés volt első perctől fogva. Hogy mondjam? Kis túlzással rajongok érte, hogy az országból összehozzuk az idősödő játékosokat, és évről évre kiderül, hogy ragyogóan érzik magukat, és mindig eljönnek, és az a hatvan-hetven ember mindig itt van Kanizsán – nyilatkozta Papp Nándor.

Marosvölgyi Ferenc másodikként végzett a bajnokságon. Híradónknak elárulta, hogy szívesen ül asztalhoz akár fiatalok ellen is. – Zalakaroson vagyok leigazolva. Napi szinten én is a neten játszok. Hát egyszer sikerült a Nándit megverni, akkor első lettem. De azt hiszem, hogy enyém az örökös második helyezés. Legalábbis egy darabig. De én szeretem csinálni, és ez nagyon jó – fogalmazott Marosvölgyi Ferenc.

Harmadik helyen Földesi Zoltán végzett. Az Országos Szenior Egyéni Rapid Sakkbajnokságot szeptember 19-20-án rendezik Kanizsán, addig viszont a várost képviselő sakkozók folyamatosan gyakorolnak, hogy a legjobb formájukat hozzák majd. 

Galéria
további friss hírek
23
aug.
20:00
1
Nagykanizsa
Már lehet szavazni a legszebb kanizsai kertekre
23
aug.
20:00
1
Nagykanizsa
Ziccer NLSE - Mol Fehérvár FC 0-13
23
aug.
16:42
4
Nagykanizsa
Felavatták a nagykanizsai Két Salamon Bt. nettó 284 millió forint értékű fejlesztéseit.
Felavatták a nagykanizsai Két Salamon Bt. nettó 284 millió forint értékű fejlesztéseit. A projekt részeként létrejött egy modern, 1100 négyzetméteres üzemcsarnok szociális helyiségekkel, fűtött..tovább olvasom
23
aug.
16:30
4
Nagykanizsa
A Viridis Pannonia Kft. a társasházi hulladék gyűjtésére használatos 770, illetve 1100 literes konténereket tisztítja augusztus 26-án és 27-én, azaz hétfőn és kedden.
23
aug.
16:18
1
Nagykanizsa
Focit, tekét és kosárlabdát is láthatnak a sportbarátok a hétvégén.
Focit, tekét és kosárlabdát is láthatnak a sportbarátok a hétvégén. Holnap ér véget a 27. Zalakaros Kupa, melyen huszonhárom leány utánpótláscsapat méri össze tudását a..tovább olvasom
23
aug.
16:12
4
Zalaszabar
21 kárpátaljai gyerek nyara vált felejthetetlenné a Holnapocska Táborban.
Határon túlról, szívektől innen – 21 kárpátaljai gyerek nyara vált felejthetetlenné a Holnapocska Táborban. A kilencnapos tábort ötödik alkalommal rendezték meg a Zala Megyei Közgyűlés..tovább olvasom
23
aug.
16:07
4
Nagykanizsa
Huszonkét kiemelten tehetséges zongoristanövendék érkezett Nagykanizsára a napokban, hogy egy intenzív, komplex készségfejlesztésen vegyen részt.
23
aug.
16:05
4
Nagykanizsa
A fáradság és az alváshiány okozta hallucinációval, egy hat órán át tomboló viharral és pályafutása egyben megtett legnagyobb távjával is megküzdött Lubics Szilvia.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2019.08.23

FEJLESZTÉS – felvatták a nagykanizsai Két Salamon Bt új üzemcsarnokát, a beruházás nettó 284 millió forintba került 

MESTERKURZUS – kiemelten tehetséges zongoristanövendékek vesznek részt a zeneiskola készségfejlesztő programján 

HALLUCINÁLT IS – élete legnehezebb versenyének nevezte az amerikai Bigfoot 200-at Lubics Szilvia

partnereink
NaGESZ
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu