+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / A hétvégén rendezték Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokságot
2019. május 14. kedd 13:05
A hétvégén rendezték Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokságot
Újabb lépéssel került közelebb a város örökös szenior sakkbajnoka címhez Papp Nándor, aki immár negyedik alkalommal nyerte meg veretlenül a Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokságot.
Nagykanizsa

Újabb lépéssel került közelebb a város örökös szenior sakkbajnoka címhez Papp Nándor, aki immár negyedik alkalommal nyerte meg veretlenül a Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokságot. A verseny egyúttal az országos bajnokság elődöntője volt. 

Szeptember 19-20-án ismét megrendezik az Országos Szenior Egyéni Rapid Sakkbajnokságot, amelynek kanizsai elődöntőjét a napokban tartották. A területi fordulóra ki versenyszellemből, ki a játék szeretetéből nevezett. – Príma gyerekek vannak itt, szeretek velük játszani. Hol nyerünk, hol veszítünk, hol döntetlen, ez a szép az egészben – nyilatkozta Őri Árpád.

A versenyt és egyben a Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokságot – immár negyedik alkalommal – veretlenül nyerte meg Papp Nándor, akinek már csak háromszor kell diadalmaskodnia, hogy megkapja a „Nagykanizsa Város Örökös Szenior Sakkbajnoka” címet.

– Amíg bírok, addig sakkozom. De szerintem itt mindenki így van, hiszen sokan vannak itt, akik nálam is idősebbek – fogalmazott Papp Nándor, a Kanizsai Szenior Sakkbarátok Körének tagja. Az országos bajnokságon még Marosvölgyi Ferenc, a Tungsram Nyugdíjas Klub játékosa, valamint Földesi Zoltán, a Kanizsai Szenior Sakkbarátok Körének tagja képviseli majd a várost.

Galéria
további friss hírek
23
aug.
20:00
1
Nagykanizsa
Már lehet szavazni a legszebb kanizsai kertekre
23
aug.
20:00
1
Nagykanizsa
Ziccer NLSE - Mol Fehérvár FC 0-13
23
aug.
16:42
4
Nagykanizsa
Felavatták a nagykanizsai Két Salamon Bt. nettó 284 millió forint értékű fejlesztéseit.
Felavatták a nagykanizsai Két Salamon Bt. nettó 284 millió forint értékű fejlesztéseit. A projekt részeként létrejött egy modern, 1100 négyzetméteres üzemcsarnok szociális helyiségekkel, fűtött..tovább olvasom
23
aug.
16:30
4
Nagykanizsa
A Viridis Pannonia Kft. a társasházi hulladék gyűjtésére használatos 770, illetve 1100 literes konténereket tisztítja augusztus 26-án és 27-én, azaz hétfőn és kedden.
23
aug.
16:18
1
Nagykanizsa
Focit, tekét és kosárlabdát is láthatnak a sportbarátok a hétvégén.
Focit, tekét és kosárlabdát is láthatnak a sportbarátok a hétvégén. Holnap ér véget a 27. Zalakaros Kupa, melyen huszonhárom leány utánpótláscsapat méri össze tudását a..tovább olvasom
23
aug.
16:12
4
Zalaszabar
21 kárpátaljai gyerek nyara vált felejthetetlenné a Holnapocska Táborban.
Határon túlról, szívektől innen – 21 kárpátaljai gyerek nyara vált felejthetetlenné a Holnapocska Táborban. A kilencnapos tábort ötödik alkalommal rendezték meg a Zala Megyei Közgyűlés..tovább olvasom
23
aug.
16:07
4
Nagykanizsa
Huszonkét kiemelten tehetséges zongoristanövendék érkezett Nagykanizsára a napokban, hogy egy intenzív, komplex készségfejlesztésen vegyen részt.
23
aug.
16:05
4
Nagykanizsa
A fáradság és az alváshiány okozta hallucinációval, egy hat órán át tomboló viharral és pályafutása egyben megtett legnagyobb távjával is megküzdött Lubics Szilvia.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2019.08.23

FEJLESZTÉS – felvatták a nagykanizsai Két Salamon Bt új üzemcsarnokát, a beruházás nettó 284 millió forintba került 

MESTERKURZUS – kiemelten tehetséges zongoristanövendékek vesznek részt a zeneiskola készségfejlesztő programján 

HALLUCINÁLT IS – élete legnehezebb versenyének nevezte az amerikai Bigfoot 200-at Lubics Szilvia

partnereink
NaGESZ
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu