+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Kosaras óévbúcsúztatás
2019. január 3. csütörtök 13:01
Kosaras óévbúcsúztatás
Barátságos mérkőzésekkel és gyerekpezsgős koccintással búcsúztak 2018-tól a kanizsai kosaras lányok
Nagykanizsa

A játékosoknak nem sok idejük volt pihenésre az ünnepek alatt, hiszen napokon belül folytatódik a pontvadászat. Tét nélküli, de éles küzdelmeknek adott otthont a Cserháti-csarnok vasárnap délelőtt. A korosztályos kosaras lányok a saját szüleik ellen játszottak – ahogy azt az egyik apuka megfogalmazta – „bulihangulatú” meccseket. - Olyan kiskakasok voltak a lányok, főleg, amikor a saját szülők ellen játszottak: csíptek, rúgtak, de ügyesek voltak, szerettük őket – fogalmazott Szilágyi Szilárd.

A rendhagyó mérkőzéseket a lányok is élvezték. - Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a szülők ellen játszani. Ők is nagyon ügyesek voltak. Jó ötlet volt ezt megrendezni, mert így nagyon családias volt – mondta Baa Dominika és Böcskei Csenge.

A klub játékosai minden évben együtt búcsúztatják az óévet. - Ez sokszor úgy szokott kinézni nálunk, hogy kimegyünk a szabadba, futunk egyet, aztán koccintunk. Tavaly gondoltunk egyet, és visszatértünk a 10-15 évvel ezelőtti hagyományunkhoz, miszerint teremben ünneplünk, hiszen ez mégiscsak egy teremsport. Ráadásul ide befér minden korosztály, a szülőkkel együtt. Mindenki hoz egy kis harapni- és innivalót – árulta el Zsámár Krisztián a Kanizsai Vadmacskák SE edzője. A program gyerekpezsgős koccintással ért véget, pohárköszöntőt Gábor Erzsébet, a versenyzők szakmai vezetője mondott. A játékosok mától folytatják a felkészülést, hiszen a Vadmacskákra szombaton már vár egy mérkőzés.

Galéria
további friss hírek
23
aug.
20:00
1
Nagykanizsa
Már lehet szavazni a legszebb kanizsai kertekre
23
aug.
20:00
1
Nagykanizsa
Ziccer NLSE - Mol Fehérvár FC 0-13
23
aug.
16:42
4
Nagykanizsa
Felavatták a nagykanizsai Két Salamon Bt. nettó 284 millió forint értékű fejlesztéseit.
Felavatták a nagykanizsai Két Salamon Bt. nettó 284 millió forint értékű fejlesztéseit. A projekt részeként létrejött egy modern, 1100 négyzetméteres üzemcsarnok szociális helyiségekkel, fűtött..tovább olvasom
23
aug.
16:30
4
Nagykanizsa
A Viridis Pannonia Kft. a társasházi hulladék gyűjtésére használatos 770, illetve 1100 literes konténereket tisztítja augusztus 26-án és 27-én, azaz hétfőn és kedden.
23
aug.
16:18
1
Nagykanizsa
Focit, tekét és kosárlabdát is láthatnak a sportbarátok a hétvégén.
Focit, tekét és kosárlabdát is láthatnak a sportbarátok a hétvégén. Holnap ér véget a 27. Zalakaros Kupa, melyen huszonhárom leány utánpótláscsapat méri össze tudását a..tovább olvasom
23
aug.
16:12
4
Zalaszabar
21 kárpátaljai gyerek nyara vált felejthetetlenné a Holnapocska Táborban.
Határon túlról, szívektől innen – 21 kárpátaljai gyerek nyara vált felejthetetlenné a Holnapocska Táborban. A kilencnapos tábort ötödik alkalommal rendezték meg a Zala Megyei Közgyűlés..tovább olvasom
23
aug.
16:07
4
Nagykanizsa
Huszonkét kiemelten tehetséges zongoristanövendék érkezett Nagykanizsára a napokban, hogy egy intenzív, komplex készségfejlesztésen vegyen részt.
23
aug.
16:05
4
Nagykanizsa
A fáradság és az alváshiány okozta hallucinációval, egy hat órán át tomboló viharral és pályafutása egyben megtett legnagyobb távjával is megküzdött Lubics Szilvia.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2019.08.23

FEJLESZTÉS – felvatták a nagykanizsai Két Salamon Bt új üzemcsarnokát, a beruházás nettó 284 millió forintba került 

MESTERKURZUS – kiemelten tehetséges zongoristanövendékek vesznek részt a zeneiskola készségfejlesztő programján 

HALLUCINÁLT IS – élete legnehezebb versenyének nevezte az amerikai Bigfoot 200-at Lubics Szilvia

partnereink
NaGESZ
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu