+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Évzárót tartottak a kanizsai kajakosok
2018. december 11. kedd 18:01
Évzárót tartottak a kanizsai kajakosok
Az ünnepi vacsorán részt vett Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke is.
Nagykanizsa

A gálán díjazták a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub legjobbjait, az év sportolójának az olimpiai reménységek futamain is bizonyító Kálovics Adélt választották. Hosszú perceken át díjazták a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub legjobbjait az évzáró vacsorán. 2018 kiváló eredményeket hozott a dél-zalai egyesületnek, még úgy is, hogy egy rosszkor jött vírusos betegség több érmet is elvett az egyesülettől. - A bajnokságon egy komoly betegséghullám söpört végig a versenyzőinket. Így érmet, méghozzá aranyérmet is vesztettünk és sok-sok pontot. Talán a 11. helynél még jobbak is lehettük volna, de nem vagyok telhetetlen, ez benne van a pakliban. Ez előfordul mással is - mondta el Sári Nándor a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub elnöke.

A klub vezetői, edzői 2018 legjobbjának az olimpiai reménységek futamain is bizonyító Kálovics Adélt választották. – Erre a díjra már 3 éve vártam. 2016-ban magyar bajnoki második helyezést értem el, abban az évben Kurucz Levente nyerte a díjat, tavaly pedig Kiskó Réka, két magyar bajnoki címével. De idén, mivel képviseltem Magyarországot, ezért én nyertem el a díjat és ennek nagyon örülök - fogalmazott Kálovics Adél a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub versenyzője.

Az évzáró gálán Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő köszöntőjében kiemelte, a kajakosok kitartó munkája és fejlődése igazi példa lehet minden sportklub számára. - Eljutottak odáig, 5 év munka után, hogy már korosztályos válogatott szintű versenyzők vannak a klubban. Ez pedig egy nagyon komoly munka eredménye. Komoly munka volt az elmúlt 5 évben az utánpótlás-nevelés az edzések tekintetében, de azt lehet mondani, hogy aki kinéz a Csónakázó-tóra, láthatja, hogy milyen komoly építkezés és beruházás valósult meg, hiszen a régi csónakház helyén tulajdonképpen egy új vízitelep nőtt ki - mondta Cseresnyés péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő.

A versenyeken megszerezhető pontok, érmek alapján a 11. helyen áll az országban a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub. Az öt év alatt elért óriási fejlődésre a sportág vezetői is felfigyeltek. – A kanizsai kajak-kenura mindenki felfigyelt, hogy mi történt itt öt év alatt. Gyakorlatilag a nulláról kellett újjáépíteni egy szakosztályt, s azt gondolom, hogy Sári Nándor vezetésével ez maximálisan sikerült. Ma már 7 válogatott versenyzője van az egyesületnek, s amit kiemelnék, hogy a 16 év alatti versenyben, tehát az utánpótlás versenyben, a 165 tagszervezetből ez az egyesület a tizenegyedik. Szerintem ez óriási dolog - hangsúlyozta Schmidt Gábor a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke. A Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub célja az, hogy a jelenlegi 11. pozíciónál jövőre még feljebb jusson a magyar egyesületek tabelláján. Tervezik azt is, hogy egy pihenőházat építenek az edzőkomplexum mellé.

Galéria
további friss hírek
23
aug.
20:00
1
Nagykanizsa
Már lehet szavazni a legszebb kanizsai kertekre
23
aug.
20:00
1
Nagykanizsa
Ziccer NLSE - Mol Fehérvár FC 0-13
23
aug.
16:42
4
Nagykanizsa
Felavatták a nagykanizsai Két Salamon Bt. nettó 284 millió forint értékű fejlesztéseit.
Felavatták a nagykanizsai Két Salamon Bt. nettó 284 millió forint értékű fejlesztéseit. A projekt részeként létrejött egy modern, 1100 négyzetméteres üzemcsarnok szociális helyiségekkel, fűtött..tovább olvasom
23
aug.
16:30
4
Nagykanizsa
A Viridis Pannonia Kft. a társasházi hulladék gyűjtésére használatos 770, illetve 1100 literes konténereket tisztítja augusztus 26-án és 27-én, azaz hétfőn és kedden.
23
aug.
16:18
1
Nagykanizsa
Focit, tekét és kosárlabdát is láthatnak a sportbarátok a hétvégén.
Focit, tekét és kosárlabdát is láthatnak a sportbarátok a hétvégén. Holnap ér véget a 27. Zalakaros Kupa, melyen huszonhárom leány utánpótláscsapat méri össze tudását a..tovább olvasom
23
aug.
16:12
4
Zalaszabar
21 kárpátaljai gyerek nyara vált felejthetetlenné a Holnapocska Táborban.
Határon túlról, szívektől innen – 21 kárpátaljai gyerek nyara vált felejthetetlenné a Holnapocska Táborban. A kilencnapos tábort ötödik alkalommal rendezték meg a Zala Megyei Közgyűlés..tovább olvasom
23
aug.
16:07
4
Nagykanizsa
Huszonkét kiemelten tehetséges zongoristanövendék érkezett Nagykanizsára a napokban, hogy egy intenzív, komplex készségfejlesztésen vegyen részt.
23
aug.
16:05
4
Nagykanizsa
A fáradság és az alváshiány okozta hallucinációval, egy hat órán át tomboló viharral és pályafutása egyben megtett legnagyobb távjával is megküzdött Lubics Szilvia.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2019.08.23

FEJLESZTÉS – felvatták a nagykanizsai Két Salamon Bt új üzemcsarnokát, a beruházás nettó 284 millió forintba került 

MESTERKURZUS – kiemelten tehetséges zongoristanövendékek vesznek részt a zeneiskola készségfejlesztő programján 

HALLUCINÁLT IS – élete legnehezebb versenyének nevezte az amerikai Bigfoot 200-at Lubics Szilvia

partnereink
NaGESZ
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu